یکی دیگر از خاویار هایی که در ایران تولید می گردد خاویار بری است. خاویار بری در مقایسه با سایر خاویار ها قیمت مناسبتری داشته و با طعم خوب و خواص بسیار زیاد محبوبیت بالایی در ایران پیدا کرده است. خاویار بری از ماهی خاویاری به نام سیبری به دست می آید.
ماهی خاویاری سیبری بومی دریای خزر نیست و سال ها قبل بچه ماهی این گونه وارد کشور شده است و در ایران پرورش داده می شود. نام علی ماهی خاویاری سیبری: Acipenser baerii است. این گونه بیشتر در کشورهای اروپایی برای تولید خاویار پرورش داده می شود.
محل اصلی ماهی خاویاری سیبری یا بری:
- حوضه آبریز سیبری
- دریای کار
- دریای لاپتف
- دریاچه بایکال
- و….
رعایت شرایط نگهداری خاویار بسیار مهم است. به طوری که حتما تا قبل از سرو باید در جای سرد و خشک نگهداری شود، دمای مناسب: -۳ تا +۲ درجه سانی گراد.