خاویار شور چیست و چگونه تهیه می شود؟ آیا مرکزی را می شناسید که در زمینه پخش خاویار شور و دیگر فرآورده های خاویار فعالیت داشته باشد؟ برای دریافت پاسخ این سوالات، کافی ست تا در ادامه این متن همراه ما بوده و پاسخ سوالات خود را دریافت کنید. خاویار از جمله گران ترین خوراکی هایی است که در بازار موجود می باشد.
انواع خاویار شور برای خرید و فروش در ایران
- خاویار بلوگا شور
- خاویار سوروگا شور
- خاویار آسترا شور
- خاویار بری شور
- خاویار طلایی شور
- و………..
طرز تهیه خاویار شور
خاویار وقتی از دل ماهی خارج می شود، خام است و بوی تند ماهی دارد. خیلی ها مصرف اینچنینی خاویار برایشان خوشایند نبوده و دوست دارند تا آن را فرآوری کنند. ساده ترین کار، نمک اندود کردن خاویار می باشد که بازه زمانی آماده سازی آن چیزی حدود 10 روز می شود. اینطور که خاویار خام، لا به لای نمک در ظرف بسته ای پوشانده شده و بعد از 10 روز قابل استفاده می باشد.
مصرف خاویار شور در ایران
در شمال کشور، سرانه مصرف خاویار بالاست. زیرا استان هایی نظیر گیلان و مازندران، خود قطب های تولیدی خاویار و یا همان اشپل می باشند. این روز ها خیلی از کشور ها علاوه بر اینکه خریدار خاویار شمال ایران هستند، از خاویار شور هم که فرآورده ای از آن می باشد، استقبال کرده اند. در کنار خوراکی های شمالی زیر، مصرف خاویار شور رایج است:
- گل در چمن
- میرزاقاسمی
- باقلاقاتق
- و ……….
پخش خاویار در مراکز اینترنتی
کمتر کسی این روزها به دنبال این است تا خرید خاویار را به صورت حضوری انجام دهد. چرا؟ چون امروزه سایت های متعددی روی کار آمده اند که در حوزه پخش خاویار فعالیت داشته و در کنار انواع خاویار، خاویار شور را هم در دسترس علاقمندان قرار می دهند.
مشاوره و فروش رایبد خاویار : | |||
مهرشاد فتحی | |||
شماره تماس: 09113846944 شماره تماس: 09120824255 | |||
تلفن ثابت: 01344610350 | |||
پست الکترونیکی: info@raibodcaviar.ir | |||
سامانه پیامکی: 30004505004335 |